Hippieland Zonnewende Solstice viering (avond)

Datum/Tijd
20-06-2024 - 19:00 - 23:00 uur


De zomerzonnewende is een belangrijk astronomisch fenomeen. De zomerzonnewende is de langste dag van het jaar.  De zon staat op deze dag het hoogst aan de hemel en het is langer licht dan tijdens de overige 364 (of 365) dagen van het jaar. Deze dag is het begin van de astronomische zomer en wordt in veel landen op een spectaculaire manier gevierd, zo ook in Hippieland.

Voor veel mensen is de zomerzonnewende het moment om opnieuw te beginnen en staat genieten met vrienden en familie centraal.

In Stonehenge verzamelen duizenden geïnteresseerden zich rond het prehistorische steencirkel-monument, wij doen dat op onze eigen krachtplek met natuurwater in de bossen van Boekel. De zonnewende op 20 juni is meteen de aftrap van een nieuwe editie Hippieland.

1,2.. Eet je mee?
Om het samen gevoel te versterken willen we de avond met een podluck starten. Neem jij ook wat lekkers mee? Als iedereen wat mee neemt hebben we een super gevarieerd avondmaal en kunnen we heerlijk van elkaars creatie genieten.

Na een mooie inleiding rond het vuur vloeien we middels klank en ritueel over de in de dans. Er is een Live DJ met silent disco headsets dus misschien dansen we zelfs na de afsluiting om 23:00 nog wat door.

Samengevat:
– Donderdagavond 20 juni
– Hippieland campground Boekel
– vanaf 18:00
– Een 5 uur durende knallende zonnewendeviering met drum, ceremonie, ritueel, houtvuur, sauna & dans met Live DJ

Thee, water en wat lekkers zijn gratis. Bier, wijn en frisdrank tegen vergoeding.

En dat alles voor slechts 30 Euro!

Jouw plekje voor deze happening reserveren doe je hier..