Massage uitwissel avond Druten – maandag

Datum/Tijd
05-07-2021 - 20:00 - 23:00 uur No Categories


Maandagavond 5 juli is er een massage uitwissel avond in Druten. In huiselijke kring. We beginnen de avond met een geleide meditatie of verbindingsoefening om uit je uit je hoofd en in je lijf te komen. Daarna gaan we in twee- of drietallen in de vertraging intuïtief masseren. Ieder bepaald (in afstemming met zijn massagepartner(s) hoever hij/zij zich “bloot” wil geven. We masseren op massagetafels of op een massage-mat op de grond.
Aanraken en masseren ligt vaak gevoelig en is soms erg spannend, daarom is er veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je goed kunt ontspannen. In ontspanning geeft aanraking een helende werking.
De massages zijn intuïtief, je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft.
De bijdrage is €20,- of één strip per persoon, aan het begin van de avond te voldoen. Deze bijdrage is voor de stookkosten, massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken en een omslagdoek mee te nemen.
Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur (in stilte).
We stoppen om 22:30 uur en om 23:00 gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– Iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar.
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor onze besloten Facebook groep Massageclubke of verwijs ze naar nieuwsbrief op onze website: https://noshit.nl/massagenieuws/

Jouw tickets

Reserveren gesloten..