Massage Uitwissel middag in Druten

Datum/Tijd
06-02-2021 - 14:30 - 17:30 uur No Categories


Zaterdag 6 februari is er een massage uitwissel middag in Druten. In huiselijke kring. We beginnen de middag met een geleide meditatie of verbindingsoefening om uit je uit je hoofd en in je lijf te komen. Daarna gaan we in twee- of drietallen in de vertraging intuïtief masseren. Ieder bepaald die avond (in afstemming met zijn massagepartner(s) hoever hij/zij zich “bloot” wil geven. We masseren op massagetafels of op een massage-mat op de grond. Misschien zelfs lekker bij de houtkachel.
Aanraken en masseren ligt vaak gevoelig en is soms erg spannend, daarom is er veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je goed kunt ontspannen. In ontspanning geeft aanraking een helende werking.
De massages zijn intuïtief, je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft.
De bijdrage is €20,- aan het begin van de middag te voldoen. Dit is voor de massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken en een omslagdoek mee te nemen.
Aanvang 14:00 uur, inloop vanaf 13:45 uur. (in stilte)
We stoppen om 16:30 uur en om 17:00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg. Er is ook een mogelijkheid om te blijven eten. Voor die optie verwijzen we je naar het kopje “Massageuitwisseling middag/ vroege avond Druten”.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond of onze besloten groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten
Liefs, Evert en Jacqueline

Jouw tickets

Reserveren gesloten..