Vrouwencirkel met massage uitwisseling in Druten. Lady’s only.

Datum/Tijd
25-04-2021 - 13:00 - 17:30 uur


Op veler verzoek komt er weer een vrouwencirkel met aansluitend een (4 handen) massage uitwisseling. We gaan ons als vrouwen verbinden en zetten de intentie uit voor die middag. We gaan mediteren, een sharing/caring doen, delen, helen en met rituelen werken. Omdat  op 27 april een volle maan en een supermaan is, de maan van het ontwaken, is dit een mooi moment om te ontdekken waar jouw hart van gaat zingen.

Aanraken en masseren ligt vaak gevoelig en is soms erg spannend, daarom is er veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je goed kunt ontspannen. In ontspanning geeft aanraking een helende werking.
De massages zijn intuïtief, je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft.
De bijdrage, o.a voor een overvloed aan warmte en lekkers tijdens en na afloop, is €30 (of één strip en €10 euro contant). Ook belangstellende vriendinnen, die (nog) geen lid zijn van onze Facebookgroep Massageclubke, zijn meer dan welkom! Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken en een omslagdoek mee te nemen.
Aanvang 13:00 uur, inloop vanaf 12:45 uur. (in stilte)
We sluiten om 17:00 uur af met een drankje en om 17:30 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond of onze besloten groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten
Liefs, Evert en Jacqueline

Jouw tickets

Reserveren gesloten..