Massage Uitwissel avond regio Helmond- dinsdag 3 mei

We organiseren een massage-uitwisseling in de regio Helmond op dinsdag 3 mei 2022.

we beginnen de avond met een voorstelrondje in de kring om kennis te maken met elkaar. Voordat we gaan masseren doen we een verbindingsoefening of meditatie om uit je hoofd in je lijf te zakken. Hierdoor kunnen we ontspannen en in alle rust aan de massage beginnen. Na afloop  sluiten we gezamenlijk af in de kring met een hapje en een drankje.

Veiligheid en vertrouwen vormen de basis
Je bepaalt zelf waar jouw behoefte ligt en in hoeverre jij jezelf ‘bloot’ wil geven. Eigen grenzen aangeven en het overleg met je ‘massagemaatje’ zijn heel belangrijk. Kies je bijvoorbeeld voor alleen een rugmassage of een totale lichaamsmassage? Dus waar heb jij behoefte aan en wat kun/wil jij geven?

Intuïtieve massage
De massages die we elkaar geven zijn intuïtief. Je hoeft geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft. We masseren in twee- of drietallen (4 handenmassage) op een massage-mat. Masseer je liever op de massagetafel, geef dat vooraf even aan, dan zorgen wij dat deze klaar staat. Wij zijn er ook om je nog tips en adviezen te geven als je daar behoefte aan hebt.

Hoe gaan we om met de aanmeldingen
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bij zit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken. Het aantal mensen per dag is beperkt en we letten daarbij ook op een fijne balans tussen het aantal mannen en vrouwen.

Je krijgt (als we je kunnen indelen) enkele dagen voor de datum een bevestiging en de adresgegevens. Check je spam of ongewenste e-mail, het kan zijn dat onze reactie hierin terecht komt.

Praktische zaken
Kosten:
De bijdrage is €25,- aan het begin van de avond contant te voldoen. Dit is inclusief massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop.

Zelf meenemen:
– grote handdoek en/of badlaken
– een omslagdoek
– evt een hemdje

Aanvang en afsluiting:
De inloop is vanaf 19:45 uur, in stilte. We beginnen om 20:00 uur. We stoppen de massages rond 22:45 uur. En om 23:15 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Verbinding en aanraking zijn basisbehoeften van het lichaam. Zorg goed voor jezelf en gun jouw lichaam deze weldaad. We zien je graag.

Liefs,

Wieneke & Evert

Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond via onze website noshit.nl of verwijs ze naar onze besloten groep MassageclubkeMassage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten & Massage uitwisseling omgeving Helmond

Reserveringen

Reserveren gesloten