Massage Uitwissel avond regio Helmond- donderdag

Wat je aandacht geeft groeit. Eind vorig jaar zijn de eerste zaadjes gepland die nu in het voorjaar tot bloei gaan komen. Er is namelijk een nieuwe locatie geboren voor ons massageclubke, en wel in de omgeving van Helmond. Donderdag 6 mei starten we hier voor het eerst met een massageuitwisselingsavond en ook hier kun je natuurlijk dezelfde fijne sfeer en veilige setting vinden die je van ons gewend bent. Wieneke en Evert heten je deze avond welkom. Kom het ervaren! Wieneke is voetreflextherapeute en ze gaat deze avond openen met extra aandacht voor onze voeten, zodat je daarna goed geaard en al geheel relaxed in de massage kunt zakken.
Daarna gaan we in twee- of drietallen in de vertraging intuïtief masseren. Ieder bepaald die avond (in afstemming met zijn massagepartner(s) hoever hij/zij zich “bloot” wilt geven. We masseren op massagetafels of op een massage-mat op de grond.
Aanraken en masseren ligt vaak gevoelig en is soms erg spannend, daarom is er veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je goed kunt ontspannen. In ontspanning geeft aanraking een helende werking.
De massages zijn intuïtief, je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft.
De bijdrage is €20,- aan het begin van de avond te voldoen. Dit is inclusief massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken en een omslagdoek mee te nemen.
Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. (in stilte)
We stoppen om 22:30 uur en om 23:00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond of onze besloten groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten

Reserveringen

Reserveren gesloten