Massage Uitwissel avond regio Helmond- woensdag 19 januari

We organiseren een massage-uitwisseling in de regio Helmond op woensdag 19 januari 2022.

Voor wie nog niet zo bekend is met deze massage-uitwisselingen: de avond zal bestaan uit een samenkomst in de kring, een oefening of meditatie om uit je hoofd in je lijf te zakken en daarna te masseren. Door de aanraking ga je de vertraging in en kom je in contact met je lichaam, in volledige ontspanning en ZIJN. Na afloop  sluiten we gezamenlijk af in de kring met een hapje en een drankje.

Je bepaalt voor jezelf waar jouw behoefte ligt en in hoeverre jij jezelf bloot wil geven. Eigen grenzen aangeven is daarin heel belangrijk. Veiligheid en vertrouwen vormen de basis. Kies je bijvoorbeeld voor alleen een rugmassage of een totale lichaamsmassage? Alles is mogelijk, alles is oké. Waar heb jij behoefte aan en wat wil jij geven?

We masseren in twee- of drietallen (4 handsmassage) op een massage-mat. Masseer je liever op de massagetafel, geef dat vooraf even aan, dan zorgen we dat deze klaar staat. De massages die we elkaar geven zijn intuïtief.  Wij zijn er om je nog tips en adviezen te geven als je daar behoefte aan hebt.

Onze aandacht gaat uit naar de juiste verhouding tussen mannen en vrouwen. In de praktijk blijkt aan deelnemende mannen vaak geen gebrek, aan hen dus de vraag om een vrouw mee te nemen ;). Dat betekent niet dat je ook met diegene moet masseren, maar dat mag natuurlijk wel. Vind je het spannend, heb je twijfels of andere vragen, stel ze gerust.

Kom in de vertraging, volg je gevoel en intuïtie en laat je verrassen door wat een ander te geven heeft en wat jij mag gaan ontvangen.

De bijdrage is €25,- aan het begin van de avond contant te voldoen (er zijn ook strippenkaarten van 5 of 10 uitwisselingen te koop). Dit is inclusief massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken, een omslagdoek en evt een hemdje mee te nemen.
Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. (in stilte)
We stoppen om 22:30 uur en om 23:00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes en willen zorgen voor een fijne verhouding tussen mannen en vrouwen. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per bijeenkomst is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, enkele dagen voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond of onze besloten groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten

Reserveringen

Reserveren gesloten