Massage Uitwissel middag in Oss

Datum/Tijd
13-03-2021 - 14:30 - 17:30 uur


Zaterdag 13 maart is er een massage uitwissel middag in Oss. In huiselijke kring. We beginnen de middag met een geleide meditatie of verbindingsoefening om uit je uit je hoofd en in je lijf te komen. Daarna gaan we in twee- of drietallen in de vertraging intuïtief masseren. Ieder bepaald die middag (in afstemming met zijn massagepartner(s) hoever hij/zij zich “bloot” wil geven. We masseren op massagetafels of op een massage-mat op de grond. Misschien zelfs lekker bij de houtkachel.
Aanraken en masseren ligt vaak gevoelig en is soms erg spannend, daarom is er veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je goed kunt ontspannen. In ontspanning geeft aanraking een helende werking.
De massages zijn intuïtief, je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft.
De bijdrage is €20,- aan het begin van de middag te voldoen. Dit is voor de massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken en een omslagdoek mee te nemen.
Aanvang 14:30 uur, inloop vanaf 14:15 uur. (in stilte)
We stoppen om 17:00 uur en om 17:30 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– Iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar.
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze uitwisseling, onze besloten Facebook groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten
Liefs, Evert en Jacqueline

Jouw tickets

Reserveren gesloten..