Massage uitwisseling Druten 25 mei

Datum/Tijd
25-05-2021 - 20:00 - 23:00 uur No Categories


Donderdag 25 mei is er een massage uitwissel avond in Druten. In huiselijke kring. We beginnen de avond met een geleide meditatie of verbindingsoefening om uit je uit je hoofd en in je lijf te komen. Daarna gaan we in twee- of drietallen in de vertraging intuïtief masseren. Ieder bepaald die avond (in afstemming met zijn massagepartner(s) hoever hij/zij zich “bloot” wilt geven. We masseren op massagetafels of op een massage-mat op de grond.
Aanraken en masseren ligt vaak gevoelig en is soms erg spannend, daarom is er veel aandacht voor vertrouwen en veiligheid, zodat je goed kunt ontspannen. In ontspanning heeft aanraking een helende werking.
De massages zijn intuïtief, je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft.
De bijdrage is €20,- aan het begin van de avond te voldoen. Dit is inclusief massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Je hoeft zelf alleen een grote handdoek of badlaken en een omslagdoek mee te nemen.
Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. (in stilte)
We stoppen om 22:30 uur en om 23:00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– Iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond of onze besloten groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten & Massage Uitwisseling regio Helmond

Jouw tickets

Reserveren gesloten..