Massage Uitwisseling Valkenswaard 10/2 – donderdagavond

Massage-uitwisseling Valkenswaard op donderdag 10 februari 2022 in huiselijke kring.

Voor wie nog niet zo bekend is met deze massage-uitwisselingen: we beginnen de avond met een voorstelrondje in de kring om kennis te maken met elkaar.  Voordat we gaan masseren doen we een verbindingsoefening of meditatie om uit je hoofd in je lijf te zakken. Hierdoor kunnen we ontspannen en in alle rust aan de massage beginnen. Na afloop  sluiten we gezamenlijk af in de kring met een hapje en een drankje.

Veiligheid en vertrouwen vormen de basis
Je bepaalt zelf waar jouw behoefte ligt en in hoeverre jij jezelf bloot wil geven. Eigen grenzen aangeven is daarin heel belangrijk. Kies je bijvoorbeeld voor alleen een rugmassage of een totale lichaamsmassage? Alles is mogelijk, alles is oké.

Intuïtieve massage
De massages die we elkaar geven zijn intuïtief. Je hoeft geen ervaring te hebben met masseren. Laat je leiden door wat zich aandient en laat je verrassen door wat de ander je te geven heeft. We masseren in twee- of drietallen (4 handenmassage) op een massage-mat. Masseer je liever op de massagetafel, geef dat vooraf even aan, dan zorgen wij dat deze klaar staat. Wij zijn er ook om je nog tips en adviezen te geven als je daar behoefte aan hebt.

Hoe gaan we om met de aanmeldingen
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bij zit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken. Het aantal mensen per dag is beperkt en we letten daarbij ook op de balans tussen het aantal mannen en vrouwen.

Je krijgt (als we je kunnen indelen) enkele dagen voor de datum een bevestiging en de adresgegevens. Check je spam of ongewenste e-mail, het kan zijn dat onze reactie hierin terecht komt.

Praktische zaken
Kosten:
De bijdrage is €25,- aan het begin van de avond contant te voldoen. Dit is inclusief massageolie, thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Er zijn ook strippenkaarten van 5 of 10 te koop.

Zelf meenemen:
– grote handdoek en/of badlaken
– een omslagdoek
– evt een hemdje

Hygiëne:
Het spreekt voor zich dat we fris ten tonele verschijnen 😉

Aanvang en afsluiting:
De inloop is vanaf 19:45 uur, in stilte. We beginnen om 20:00 uur. We stoppen de massages rond 22:30 uur. En om 23:00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Verbinding en aanraking zijn basisbehoeften van het lichaam. Zorg goed voor jezelf en gun jouw lichaam deze weldaad. We zien je graag.

Liefs

Gerard & Indra, Evert en Wieneke

 

Reserveringen

Reserveren gesloten