Massage uitwisselavond regio Helmond – lady’s only – donderdag

Vanwege het grote animo van de vrouwencirkels in Druten hebben we besloten om ook in regio Helmond dames de mogelijkheid te geven samen te masseren.

Het wordt een speciale ONT-MOETingsavond  waarbij je door middel van massage in verbinding komt met jezelf en de ander. Een avond waarin je uit je hoofd naar je lijf mag gaan, waarin je je gaat verbinden met je hart door middel van aanraking. Een avond van ontspanning en van fijn en veilig samen-ZIJN. Om zo samen Licht en Liefde te verspreiden.

De avond zal bestaan uit een samenkomst in de kring, een korte vertelronde (naar aanleiding van een getrokken kaart of iets wat nu aandacht vraagt), een oefening om uit je hoofd in je lijf te zakken en daarna masseren. Door de aanraking ga je de vertraging in en kom je in contact met je lichaam, uit je hoofd in je lijf. In volledige ontspanning en alleen maar ZIJN.

Je bepaalt voor jezelf waar jouw behoefte ligt en in hoeverre jij jezelf bloot wil geven. Eigen grenzen aangeven is daarin heel belangrijk. Veiligheid en vertrouwen moeten de basis vormen. Kies je voor een combinatie van hoofd-voetmassage of een totale lichaamsmassage? Alles is mogelijk, alles is oké. Waar heb jij behoefte aan en wat wil jij geven? We masseren in twee- of drietallen (4 handsmassage) op een massagemat of op de massagetafel. De massages die we elkaar geven zijn intuïtief, puur en recht vanuit je hart. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met masseren. Wij zijn er om je nog tips en adviezen te geven als je daar behoefte aan hebt.

Kom in de vertraging, volg je gevoel en intuïtie en laat je verrassen door wat een ander te geven heeft. Maar vooral…..geniet weer van verbinding met jezelf en met de ander!

De bijdrage voor deze avond is €20 (of één strip van je strippenkaart).

Wij zorgen voor een aangenaam warme ruimte, massageolie, heerlijke kruidenthee, zelfgemaakte waterkefir en een hapje en drankje na afloop. Zelf breng je een flink badlaken, een omslagdoek en evt een hemdje mee.

Ook belangstellende vriendinnen, die (nog) geen lid zijn van onze Facebookgroep Massageclubke, zijn meer dan welkom!
Aanvang 19:00 uur, inloop vanaf 18:45 uur. (in stilte)
We sluiten om 21:30 uur af met een drankje en om 22:00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg.
Uiteraard kunnen we alleen samen veilig masseren:
– iedereen neemt zelf op basis van de richtlijnen van de overheid de verantwoording.
– Bij klachten of twijfel blijf thuis!
– Er is handdesinfectiemiddel beschikbaar
Op basis van de aanmeldingen maken wij groepjes. Het kan dus zijn dat je er niet bijzit. Dat is niet persoonlijk, we moeten echter keuzes maken en het aantal mensen per dag is beperkt.
Je krijgt, als we je kunnen indelen, kort voor de datum een bevestiging, adresgegevens en andere praktische informatie.
Ken jij nog Massageliefhebbers? Nodig ze uit voor deze avond of onze besloten groep Massageclubke of verwijs ze naar onze website of Facebook pagina’s: Massage uitwisseling Oss & Massage Uitwisseling Druten & Massage uitwisseling regio Helmond

Reserveringen

Reserveren gesloten