Women only; vrouwencirkel en massage uitwisseling

Datum/Tijd
21-03-2021 - 13:00 - 17:00 uur No Categories


Vrouwencirkel en massage uitwisseling op zondag 21 maart in Druten

 

Evert gaat een weekendje klimmen en dat leek mij, Jacqueline, eens een mooie gelegenheid om gehoor te geven aan de wens een middag te organiseren alleen met en voor vrouwen. (En er volgen er zeker meer!) Het zal een combinatie zijn van een vrouwencirkel en een massage uitwisseling. Wat gaan we doen?

We gaan ons als vrouwen verbinden en zetten de intentie uit voor die middag. We gaan mediteren, een sharing/caring doen, delen, helen en met rituelen werken. Omdat de lente op 21 maart begint, is dit een mooi moment om jouw geplante zaadjes tot volle bloei te laten komen. Afsluitend kunnen we een (4 handen) massage-uitwisseling doen.

Dit gaat plaatsvinden op zondag 21 maart van 13:00 uur tot 17.:00 uur in Druten. De bijdrage is, o.a voor een overvloed aan warmte en lekkers tijdens en na afloop, €30 (of één strip en €10 euro contant).  Ook belangstellende vriendinnen, die (nog) geen lid zijn van ons massageclubke van Facebook, zijn meer dan welkom! Stuur gerust deze nieuwsbrief door. Wie weet vullen we dan wel een heel weekend met vrouwelijke-lente-energie!

Ik beloof je dat dit een waardevolle middag gaat worden. Jullie zullen begrijpen dat de plaatsen beperkt zijn, dus wacht niet te lang met aanmelden. Daarnaast wil jullie vragen de aanmelding serieus te nemen. Afmelden vlak van te voren kan een “nee” betekenen voor een ander die er graag bij had willen zijn, maar vanwege het teveel aan reserveringen, niet geplaatst kan worden. Ga daar alsjeblieft zorgvuldig mee om.

Natuurlijk zorg ik ook voor de olie tijdens de massage, thee met iets lekkers en een hapje en drankje na afloop.

 

Jouw tickets

Reserveren gesloten..