☮️Wonderlijk Weekend 2❤️✌️

Datum/Tijd
05-07-2024 - 08-07-2024 - 15:00 - 11:00 uur


Wat gaaf! Je wil tijdelijk komen wonen in Hippieland tijdens dit wonderlijk weekend. Een weekend vol flow, verbinding en gezelligheid.

 

Elk weekend hebben we een boordevol programma waarvan we steeds meer bekend gaan maken. Oh nee, we laten ons verrassen en zijn tijdloos.😉
Inschrijven kan nog voor dit weekend, maar vol is vol. Reserveer nu om meer kans te maken op een plekje.

Samen zorgen we voor een ambiance die je blij maakt. Die je het gevoel geeft weer helemaal een Hippie te zijn.
Op je blote voetjes natuurlijk waarbij je één met de natuur tijdloos kunt zijn. Alleen, met je gezin of met (nieuw te maken) vrienden.

Life will never be the same! 🫶🏻✨️🥰

Reserveren en aanbetalen

Hieronder kun je selecteren met hoeveel personen je komt en hoe je op Hippieland wil verblijven. Om je reservering in behandeling te kunnen nemen dien je een aanbetaling te doen.

Aanbetalen

Wil je het volledige bedrag betalen kun je zelf het bedrag aanpassen.
klik hier om je aanbetaling van 123,- Euro te voldoen en keer terug naar deze pagina. Of, nog makkelijker, scan onderstaande QR code met je camera. (niet met je bank App)

Vul daarna de rest van de gegevens hieronder in en klik op de button om je reservering en de betaling te bevestigen.

Betaal via QR code

Jouw tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Verblijf & Aan Tafel - Volwassenen
Dit is de bijdrage per persoon voor het verblijf dit weekend inclusief eten! Een beetje Hippie eet natuurlijk samen. Goed eten, live en vers bereid in hippie-stijl, met zoveel mogelijk streekproducten. In de ochtend een ontbijtje met 'n sapje & fruit to go en de mogelijkheid je lunch te smeren (denk aan je eigen bestek en een broodtrommel), 's avonds vers uit de veldkeuken een warme maaltijd en/of salade(s). Je kunt kiezen voor vegetarisch, veganistisch is voor ons niet haalbaar. En.. omdat we samenwerken stimuleren, maar niets willen verplichten, kun je korting krijgen. (*) Zeg je toe je/jullie op de corvee lijst te zetten dan krijg je €40,- korting. (per persoon!)
€230,00
(*) Korting
Ik draag op een andere manier bij en betaal daarom minder. Tijdens mijn (ons) verblijf zet ik me in om ons landje het mooiste landje van de wereld (om omstreken) te maken. Ik help het opgeruimd te houden, assisteer in in de keuken, sjouw, doe 'n afwas, mops de vloer, kijk eens rond wat nog meer, en.. Ik breng de liefde en de vrede. Dat alles zonder dat er een corveelijst is.
€-40,00
Verblijf & Aan tafel - Kinderen < 18jr
Dit is de bijdrage per kind in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar samen met tenminste één volwassene. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis. (graag wel ff vermelden in het opmerkingenveld)
€59,00
Ik kampeer in een:
Tentje
Ik wil graag een fijn plekje voor mijn kleine tentje in het mooie sfeervolle Hippieland bos!
€24,00
Camper / Caravan / Vouwwagen
Ik wil graag een Vip plek met stroom (6A)
€49,00
Glamping Festival Caravan
Huur een fantastisch, compleet uitgeruste caravan met beddengoed, luifel, terrasje, sfeervolle lampionnetjes, bistro setjes, koelkastje en alle aankleding om het feestje compleet te maken. Caravan voor 2 of 3 personen, met stroom (6A) N.B. Je dient straks €200,- borg extra contant bij toegang te betalen. Die krijg je na je verblijf weer terug, als je de boel tenminste compleet, heel en schoon achterlaat.
€299,00
Geen kampeermiddel
Ik slaap bij iemand, namelijk: (zet in het opmerkingenveld)
€0,00

Jouw gegevens:

Samenvatting:

Please select at least one space to proceed with your booking.


..