✌️Magische Midweek ☮️❤️

Datum/Tijd
08-07-2024 - 12-07-2024 - 15:00 - 11:00 uur


Je wil tijdelijk komen wonen in Hippieland tijdens deze “er ontstaat wat er ontstaat” Magische Midweek. Volop ruimte om “te kamperen als een Hippie”, gebruik te maken van de Zencaravan sauna, dansen en/of te zingen bij het houtvuur of in de tent, of.. zelf (in afstemming) wat te organiseren. Gewoon ervaren wat er georganiseerd wordt of genieten van de stilte en elkaar.

Je kunt je ook nog als co-creator aanmelden voor deze midweek. Lekker laagdrempelig jouw creatie presenteren aan een klein publiek of om nog wat te oefenen en uitproberen voor een grootse co-creatie volgend jaar Hippieland.

Met onze co creators bieden we het volgende nu aan: (onder voorbehoud)

  • Yoga / chiqong
  • Dans met headsets
  • Sauna in de Zencaravan
  • Kampvuur

Samen zorgen we voor een ambiance die je blij maakt. Die je het gevoel geeft weer helemaal een Hippie te zijn.
Op je blote voetjes natuurlijk waarbij je één met de natuur tijdloos kunt zijn. Alleen, met je gezin of met (nieuw te maken) vrienden.

Life will never be the same! 🫶🏻✨️🥰

Reserveren en aanbetalen

Hieronder kun je selecteren met hoeveel personen je komt en hoe je op Hippieland wil verblijven. Om je reservering in behandeling te kunnen nemen dien je een aanbetaling te doen.

Aanbetalen

Wil je het volledige bedrag betalen kun je zelf het bedrag aanpassen.
klik hier om je aanbetaling van 123,- Euro te voldoen en keer terug naar deze pagina. Of, nog makkelijker, scan onderstaande QR code met je camera. (niet met je bank App)

Vul daarna de rest van de gegevens hieronder in en klik op de button om je reservering en de betaling te bevestigen.

Betaal via QR code

Jouw tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Verblijf & Aan Tafel - Volwassenen
Dit is de bijdrage per persoon voor het verblijf deze midweek inclusief eten! Een beetje Hippie eet en kookt natuurlijk samen. Goed eten, live en vers bereid in hippie-stijl, met zoveel mogelijk streekproducten. In de ochtend een ontbijtje met 'n sapje & fruit to go en de mogelijkheid je lunch te smeren (denk aan je eigen bestek en een broodtrommel), 's avonds vers uit de veldkeuken een warme maaltijd en/of salade(s). Je kunt kiezen voor vegetarisch, veganistisch is voor ons niet haalbaar. En.. omdat we samenwerken stimuleren, maar niets willen verplichten, kun je korting krijgen. (*) Zeg je toe je/jullie in te zetten voor hulp en handjes dan krijg je €40,- korting. (per persoon!)
€230,00
(*) Korting
Ik draag op een andere manier bij en betaal daarom minder. Tijdens mijn (ons) verblijf zet ik me in om ons landje het mooiste landje van de wereld (om omstreken) te maken. Ik help het opgeruimd te houden, assisteer in in de keuken, sjouw, doe 'n afwas, mops de vloer, kijk eens rond wat nog meer, en.. Ik breng de liefde en de vrede. Dat alles zonder dat er een corveelijst is.
€-40,00
Verblijf & Aan tafel - Kinderen < 18jr
Dit is de bijdrage per kind in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar samen met tenminste één volwassene. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis. (graag wel ff vermelden in het opmerkingenveld)
€59,00
Ik kampeer in een: Tentje
Ik wil graag een fijn plekje voor mijn kleine tentje in het mooie sfeervolle Hippieland bos!
€24,00
Camper / Caravan / Vouwwagen
beperkte Vip plekken met stroom (6A)
€49,00
Glamping Festival Caravan
Huur een fantastisch, compleet uitgeruste caravan met beddengoed, luifel, terrasje, sfeervolle lampionnetjes, bistro setjes, koelkastje en alle aankleding om het feestje compleet te maken. Caravan voor 2 of 3 personen, met stroom (6A) N.B. Je dient straks €200,- borg extra contant bij toegang te betalen. Die krijg je na je verblijf weer terug, als je de boel tenminste compleet, heel en schoon achterlaat.
€299,00
Geen kampeermiddel
Ik slaap bij iemand, namelijk: (zet in het opmerkingenveld)
€0,00

Jouw gegevens:

Samenvatting:

1
x Verblijf & Aan Tafel - Volwassenen
€230,00
Totaal
€230,00


..